ŠTAMPAJ! | ODUSTANI...

Fenomeni

Toothing ,mobilni telefoni i sex na javnim mjestima

Komsija, 3. jun 2004.
net

U Velikoj Britaniji je doslo do spajanja poznatog hobija po imenu "dogging" ( sex na javnim mjestima sa slucajno odabranim partnerima uglavnom pronadjenih na chat i news grupama) te fenomena "bluejacking" koji obuhvata slanje tajanstvenih poruka nepoznatim osobama koje se nalaze u blizini a sve to pomocu mobilne bluetooth tehnologije.
Dogging i bluejacking kombinovano daju "toothing" , pronalazenje slucajnih seksualnih partnera koji se nalaze u neposrednoj blizini . "Plavi zub" sluzi za bezicnu razmjenu podataka na maloj udaljenosti tako da se toothing pokazao vrlo pogodan za dosadnih konferencija,velikih poslovnih il partijskih sastanaka,dosadjivanja u skoli,vozovima i slicno.
Bitno je samo da ostavite vas bluetooth ukljucen i otvoren za kontakt,ostatak je uglavnom oslonjen na mastu.
Skeptici smatraju da je sansa za besplatan sex bez obaveza preko plavog zuba jednaka sansi da u vase kucno dvoriste slete leteci tanjiri.
Ljubitelji teorija zavjere tvrde da iza svega stoji Nokia i ostale velike kompanije koji zele popularizovati prodaju skupih modela mobilnih telefona.

Vise o samom fenomenu i tehnici podesavanja mobilnog telefona ili dzepnog kompjutera se moze naci na http://toothing.blogspot.com/ i slicnim mjestima.