ŠTAMPAJ! | ODUSTANI...

Film i TV

On-line video arhiva nezavisne produkcije

Biro Beograd, 10. maj 2006.
email

Posetite on-line video arhivu nezavisne produkcije!

http://arhiv.modukit.com

Pogledajte video radove nastale od 1999-2006, mogu se slobodno kopirati i daunlodovati!

Ovaj video arhiv je jedinstvena baza podataka slobodne kulture i nezavisne umetnosti nastala u okviru započetog on-line projekta "ARHIV DEŠAVANJA 1999-2006". U odnosu na razne navedene projekte iz proteklog perioda, za sada imate priliku da vidite: umetničke video radove, filmove, dokumentacije raznih akcija, performansa, teatra ili socijalnog eksperimenta, koje je realizovao pozamašan broj kreativaca. "ARHIV DEŠAVANJA 1999-2006" će do kraja 2006 obraditi većinu podataka vezanih za protekle događaje a uskoro ce biti postavljeni dodatni materijali kao i blog arhiva.

Mnogi od Vas će se verovatno podsetiti projekata iz proteklog perioda: Western Impressions (2001, Nenad Jeremić i Dušan Jevtović Duca); Čajdžinica (2002, Vukašin Nedeljković) Dvorište Zgrade (2003, Ksenija Marinković, Milan Milinković Milanče, Dušan Jevtović Duca, Nenad Jeremić, Andrija Pavlović, Ivan Petrović Tunka, Oliver Veljković), Horrorkatze i mnogi drugi...

Projekat ARHIV DEŠAVANJA 1999-2006 su inicirali: umetnik iz Kruševca Ivan Petrović Tunka i Biro za kulturu i komunikaciju iz Beograda. Projekat je realizovan uz logističku podršku slobodne platforme modukit.