ŠTAMPAJ! | ODUSTANI...

Film i TV

Spitted By Kiss - novi film Miloša Tomića

Miloš Tomić, 13. jun 2007.
Pionirov glasnik

Napisaću nešto i o filmu, ma evo odma.

Mnogo sam bio srećan to leto jer sam našao jednog ludaka koji je pristao da leži na ulici celo leto, brajko, a ja sam ga pomerao, vukao, podlivao vodu, te bare ispod njega, gazila su ga kola, grčio se u najnezgodnijim položajima kako su ga šutirale i gazile te razne ženske noge ali se puno toga lepoga i nagledao.

A ništa nije moglo da pokvari snimanje jer svaki komad asfalta bio je dobar, sunce ili oblaci, promenjljivo vreme ili kiša... greške će dati neku pank energiju, nadao sam se.

Karakterno đubre sam pronalazio lako i blatnjavi vlažan najlon koji se zapetljao oko nekog trnja, zamesio sam rukama i od njega napravio kao neki cvet! hahahahaha!!!! Čovece, stavrno sam se osećao lak i jednostavan iako su mi pucala leđa od nezgodnog položaja, savijen ili ležećki ili zagnjuren ispod Lenkine suknje, kao stari fotografi oni... Po hiljadu fotografija dnevno... Ali nisu samo takvi prizori bili uzbudljivi - ženske noge ili gaćice, majke mi - i bare i pertle i kosa, tragovi šoranja, pukotine u asfaltu, senke, odsjaji na slomljenom staklu, dobro, štikle Lenkinih cipela dok sam ih tanjio elktričnom brusilicom i varnice su prštale i peckale je po nogama... ali nije samo to... sve!

Možda nije taj film baš dobar, ima puno problema i nejsnoća, ali ja bih voleo tako da živim - sa fotoaparatom u jednoj
a brusilicom, makazicama i prstima koji dodiruju na drugoj ruci.

m

Pogledajte insert ili ga downloadujte odavde (fajl ima 20MB, desni klik pa save):

http://www.pionirovglasnik.com/download/milostomic-spitted_by_kiss.avi